Tuinontwerp
Tuinonderhoud
Dakterrassen en daktuinen
Zakelijke bedrijfsactiviteiten
Tuinmeubelen op maat gemaakt

HOVENIERS, TUINAANLEG EN TUINONTWERP UIT ALMERE, AMSTERDAM EN LELYSTAD

Bel direct: 06 18 12 24 63

Tuinontwerp
Tuinonderhoud
Dakterrassen en daktuinen
Zakelijke bedrijfsactiviteiten
Tuinmeubelen op maat gemaakt

Tuinrenovatie Lelystad

Tuinrenovatie Lelystad door Greenolive

Is uw tuin aan een renovatie toe? Bijvoorbeeld omdat de tuin niet meer past bij het interieur en de uitstraling van uw woning of bedrijf? Of simpelweg omdat u bepaalde wensen heeft? Laat dan een tuinrenovatie Lelystad uitvoeren door Greenolive. Bij Greenolive zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Dit doen we op een eigentijdse wijze met oog voor duurzaamheid en de levensduur van uw tuin. Laat bijvoorbeeld een tuin ontwerpen waar u weinig onderhoud aan heeft, maar die er wel het hele jaar door mooi bij staat.

Tuin laten renoveren Lelystad: wij luisteren naar uw wensen

Uw tuin laten renoveren Lelystad doet u niet elke dag. Wij nemen daarom rustig de tijd om uw wensen en de mogelijkheden door te spreken. Zo komen we graag bij u langs om de tuin te bekijken. We kunnen materialen meenemen zodat u direct een beeld krijgt van wat er allemaal mogelijk is. Vervolgens maken we een plan van aanpak aan de hand van uw budget en wensen. Uiteraard renoveren wij zowel gewone tuinen als binnentuinen, dakterrassen en andere buitenruimtes. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons welkom voor een tuinontwerp op maat.

Vragen over de tuinrenovatie en onderhoud Lelystad?

Naast tuinrenovatie bent u bij Greenolive aan het goede adres voor het aanleggen en onderhouden van uw tuin. Daarnaast ontwerpen wij tuinmeubilair op maat. Heeft u vragen over de tuinrenovatie en onderhoud Lelystad? Bel ons dan of benader het team van Greenolive via het contactformulier. Wij beantwoorden uw vragen graag of kunnen direct een afspraak maken op uw locatie. Wilt u graag foto’s bekijken van ons werk? Neem dan een kijkje in ons online portfolio. Hier vindt u tientallen voorbeelden van projecten die wij succesvol hebben afgerond. Wie weet staat uw tuin hier binnenkort ook wel tussen! Graag tot ziens.