Tuinmeubels op maat gemaakt

Tuinmeubels op maat gemaakt naar de wens van de klant, geven een tuin of dakterras pas echt allure. Greenolive kan, in plaats van de standaardproducten, compleet unieke plantenbakken en exclusief tuinmeubilair ontwerpen, maken en leveren. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen en producten. Deze zijn beter voor het milieu en gaan bovendien langer mee.

Bij het aanleggen van een nieuwe tuin of bij het vernieuwen van uw oude tuin hoort vaak ook nieuw tuinmeubilair. Voldoen de standaardbanken en -stoelen, in de bekende folders die wekelijks in de bus vallen, niet aan het beeld dat de klant voor ogen heeft? Dan is Greenolive maatwerk de oplossing.

Maatwerk

De handgemaakte Greenolive tuinmeubelen moeten aan een aantal voorwaarden voldoen en worden exclusief ‘pasgemaakt’ met de opdrachtgever in gedachten. De afmetingen van stoelen worden bijvoorbeeld specifiek voor de betreffende klant bepaald. De hoogte van de tafel wordt daarop aangepast, terwijl de oppervlakte van de tafel, aan de hand van het verwachtte gebruikspatroon van de klant, wordt bepaald.

Ook het ontwerpen, maken en leveren van tuinornamenten, -accessoires en andere functionele of decoratieve tuinelementen ziet Greenolive als een uitdaging. Niet zomaar een bank, tafel of een stoel, maar eens iets heel anders.

Verlengen van levensduur

Vooral zwaardere tuinmeubelen zullen vaak lang(er) buiten staan en kunnen gaan verweren. Greenolive maakt gebruik van duurzame materialen en de producten zijn dus onderhoudsvriendelijk. Evengoed blijft jaarlijks onderhoud belangrijk om het buitenmeubilair in optimale staat te houden en de ‘levensduur’ te verlengen.

Oriënterend gesprek

Tijdens een oriënterend gesprek kan worden de haalbaarheid en het beschikbare budget worden bepaald. Greenolive heeft een ruime sortering voorbeelden van materialen en monsters van producten, waaruit een keuze kan worden gemaakt. Ook een bezoek aan één van de geselecteerde leveranciers, om de materialen te beoordelen, behoort tot de mogelijkheden.