Over Greenolive

Greenolive is hét groene lifestyle-concept voor exterieur en interieur

De hoveniers van Greenolive werken samen met een geraffineerde selectie van specialisten en leveranciers om garant te kunnen staan voor de realisatie van de meest uitdagende en uiteenlopende groene projecten.

Het Greenolive-team neemt het volledige traject op zich: van eerste idee tot aanleg, beplanting en onderhoud, voor particuliere en zakelijke klanten. De klant heeft gedurende het project slechts één aanspreekpunt. Vooral in de ontwerpfase is er intensief overleg met en begeleiding van de klant. Aan de hand daarvan wordt een advies met een bestratings- en beplantingsplan in eigen beheer uitgewerkt.

Greenolive Hoveniers, Tuinontwerp, Tuinaanleg, Dakterrassen, Daktuinen, Interieur, Tuinmeubels

Praktische realisatie

De praktische realisatie begint, indien nodig, met het verwijderen van het oude materiaal. Daarna start het opnieuw opbouwen en wordt de daadwerkelijke bestrating en beplanting uitgevoerd. Ook tijdens dít proces is de klant betrokken, want een hernieuwd inzicht kan immers tot nieuwe wensen en mogelijke aanpassingen leiden. Dit alles leidt naar de uiterst bevredigende eindfase: het schoon opleveren en inrichten, met exclusieve tuinornamenten en –meubilair, is de ‘finishing touch’.

Nazorg

Greenolive tuinen zijn onderhoudsvriendelijk. Echter, door aanvullend regelmatig onderhoud te laten verrichten, wordt het geheel in optimale staat gehouden en wordt de ‘levensduur’ verlengd. Kasper en zijn team nemen alle zorg op zich en de klant hoeft dan alleen maar te genieten.

Wie is Kasper Kerkhof?

Kasper Kerkhof is de oprichter en drijvende kracht achter Greenolive. Al vanaf heel jonge leeftijd had de natuur een enorme aantrekkingskracht op hem en op zijn vijftiende jaar ontstond de droom om hovenier te worden.

Toen hij, tijdens zijn middelbare schoolopleiding, stage mocht lopen bij een hoveniersbedrijf werd dit verlangen alleen nog maar versterkt. Op dat moment kreeg de droom een meer concrete vorm en ontstond de gedrevenheid om een eigen hoveniersbedrijf op te richten.

Enige jaren later was de oprichting van Greenolive een feit. Inmiddels heeft het bedrijf een indrukwekkende staat van dienst bij een zeer gevarieerde (en tevreden) klantenkring met uiteenlopende opdrachten.

De passie van Kasper is duidelijk merkbaar in de manier waarop hij het bedrijf runt en zijn vak uitoefent. Naast een gedegen vakkennis sluiten zijn kwaliteiten, creativiteit en klantvriendelijkheid, perfect aan bij het concept en de filosofie van het bedrijf. Door goed te luisteren naar zijn klanten is hij in staat op een creatieve manier vorm te geven aan een stukje natuur, dat past bij de stijl en smaak van de klant.