Tuinonderhoud

Onderhoud aan tuinen en groenvoorzieningen is uiterst relevant om het geheel in optimale staat te houden en de ‘levensduur’ te verlengen. De aanleg van een tuin vergt immers veelal een behoorlijke investering en het zou een verspilling zijn om daar niet het volle rendement uit te halen. Al is een tuin nog zo onderhoudsvriendelijk, er dient evengoed regelmatig aandacht te worden besteed. Denk daarbij aan:

  • Bomen
  • Struiken
  • Planten
  • Kruiden
  • De grond

Tuinonderhoud behoeft echter wel enige kennis, terwijl het daarnaast toch ook tijd kost en er vaak diverse (kostbare) gereedschappen voor nodig zijn. Greenolive heeft die benodigde kennis in huis en een uitgelezen selectie aan geschikt gereedschap om deze aanvullende dienst te verlenen. Kasper en zijn team kunnen dan ook ervoor zorgen dat de tuin er het gehele jaar prachtig bij staat.

Onderhoudswerkzaamheden

De onderhoudswerkzaamheden worden verricht in overleg met de klant. Vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt over de verwachtingen. De onderhoudswerkzaamheden kunnen op verzoek worden uitgevoerd als de klant aangeeft wanneer er assistentie nodig is. Er kan echter ook een onderhoudscontract worden opgesteld waarin de diverse werkzaamheden en de frequentie hiervan worden vastgelegd.

Assistentie

Bij Greenolive bepaalt de klant wanneer de vakkundige assistentie van Kasper en zijn team gewenst is. Dit kan variëren van het winterklaar maken van een tuin tot een maandelijkse ‘onderhoudsbeurt’. Ook is het mogelijk, indien de klant zelf al veel onderhoud pleegt, om de assistentie van Greenolive alleen voor specifieke werkzaamheden in te schakelen, zoals snoeien, bemesten en het aanpassen van de plantindeling. De klant heeft alles volledig zelf in de hand en heeft hierdoor ook een goede grip op de kosten.