Tuinontwerp
Tuinonderhoud
Dakterrassen en daktuinen
Zakelijke bedrijfsactiviteiten
Tuinmeubelen op maat gemaakt

HOVENIERS, TUINAANLEG EN TUINONTWERP UIT ALMERE, AMSTERDAM EN LELYSTAD

Bel direct: 06 18 12 24 63

Tuinontwerp
Tuinonderhoud
Dakterrassen en daktuinen
Zakelijke bedrijfsactiviteiten
Tuinmeubelen op maat gemaakt

Tuinontwerp Lelystad

Tuinontwerp Lelystad voor particulieren en bedrijven

Een tuinontwerp Lelystad laten maken is geschikt voor particulieren en bedrijven. Zo sluit de tuin perfect aan bij uw interieur en uw wensen. Zo vinden veel particulieren het fijn als de woning en tuin een geheel vormen. U wilt bovendien het hele jaar door genieten van een mooi (en groen) uitzicht. Bij bedrijven draait het niet alleen om het uiterlijk, maar ook om de praktische kant van het verhaal. Binnen uw bedrijf wilt u misschien genieten van een onderhoudsvrije tuin. U heeft immers niet de tijd om de tuin uitgebreid te onderhouden en dagelijks te bewateren.

Tuinontwerp laten maken Lelystad door Greenolive

Een tuinontwerp laten maken Lelystad door Greenolive is ideaal als u zeker wilt weten dat de tuin past bij uw wensen, interieur en budget. Ons team neemt uitgebreid de tijd om de tuin te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Zo kunnen we monsters meenemen van materialen en planten die we kunnen gebruiken. Indien gewenst kunnen we zelfs samen langs gaan bij de leverancier om alle opties rustig te bekijken. Vervolgens maken we een op maat gemaakt plan voor u. Uiteraard kunnen we de tuin niet alleen ontwerpen, maar ook aanleggen en onderhouden. Op deze manier heeft u geen omkijken meer naar de tuin.

Meer weten over tuinontwerp en aanleg Lelystad?

Wilt u meer weten over tuinontwerp en aanleg Lelystad? Op de website van Greenolive vindt u veel praktische informatie. Lees meer over onze werkwijze en bekijk foto’s van projecten die wij hebben uitgevoerd in ons portfolio. Wie weet ziet u direct een ontwerp waar u blij van wordt. Voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek, kunt u ons bereiken via de telefoon en het contactformulier. Het team van Greenolive hoort graag van u als u uw tuin door ons wilt laten ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden.