Tuinontwerp
Tuinonderhoud
Dakterrassen en daktuinen
Zakelijke bedrijfsactiviteiten
Tuinmeubelen op maat gemaakt

HOVENIERS, TUINAANLEG EN TUINONTWERP UIT ALMERE, AMSTERDAM EN LELYSTAD

Bel direct: 06 18 12 24 63

Tuinontwerp
Tuinonderhoud
Dakterrassen en daktuinen
Zakelijke bedrijfsactiviteiten
Tuinmeubelen op maat gemaakt

Tuinonderhoud Lelystad

Tuinonderhoud Lelystad laten uitvoeren door professioneel team

Het tuinonderhoud Lelystad is een tijdrovende klus. Zo moet u – als u wilt dat uw tuin er tiptop bij staat – minimaal één keer per maand intensief aan de slag. Daarnaast moet u de tuin winterklaar maken, bomen en planten snoeien, onkruid wieden en regelmatig andere klussen uitvoeren. Wilt u deze klus graag uitbesteden aan een ervaren en professioneel team? Maak dan kennis met Greenolive. Greenolive bestaat uit een enthousiast team met groene vingers. Wij beschikken over de benodigde machines, kennis en ervaring om uw tuin in perfecte staat te onderhouden. Dit kunnen wij zowel eenmalig als op regelmatige basis voor u doen.

De voordelen van uw tuin laten onderhouden Lelystad

Uw tuin laten onderhouden Lelystad is ideaal als u weinig tijd heeft, geen zin hebt om zelf te tuinieren of fysiek niet in staat bent om bepaalde klussen uit te voeren. Zo kunt u ons ook inschakelen om enkel een grote boom te snoeien of om uw tuin winterklaar te maken. Wilt u het hele jaar door genieten van een groene tuin? Dan geven we u graag advies over de levensduur van bepaalde planten en bloemen. Op deze manier creëert u een mooie tuin waar u in elk seizoen plezier van heeft. Uiteraard kunnen we u ook adviseren over andere onderwerpen, zoals het aanleggen van een onderhoudsvrije tuin.

Vragen over tuinonderhoud en aanleg Lelystad

Heeft u vragen over tuinonderhoud en aanleg Lelystad? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of de telefoon. Ons team vertelt u graag meer over de mogelijkheden. We kunnen eventueel direct een afspraak maken om uw tuin te komen onderhouden. Als u een tuin wilt laten aanleggen, komen we graag langs om uw tuin te bekijken. Vervolgens maken we een ontwerp aan de hand van uw wensen, de beschikbare ruimte en uw budget. Meer informatie over onze diensten vindt u op de website. Tot slot vindt u online een portfolio waarin u foto’s van onze projecten kunt terugvinden.