Tuinontwerp
Tuinonderhoud
Dakterrassen en daktuinen
Zakelijke bedrijfsactiviteiten
Tuinmeubelen op maat gemaakt

HOVENIERS, TUINAANLEG EN TUINONTWERP UIT ALMERE, AMSTERDAM EN LELYSTAD

Bel direct: 06 18 12 24 63

Tuinontwerp
Tuinonderhoud
Dakterrassen en daktuinen
Zakelijke bedrijfsactiviteiten
Tuinmeubelen op maat gemaakt

Tuinaanleg Lelystad

Tuinaanleg Lelystad laten uitvoeren door een professional?

Wil je de tuinaanleg Lelystad laten uitvoeren door een professional? Maak dan kennis met Greenolive. Wij hebben een ruime ervaring met het aanleggen van verschillende soorten tuinen: van kantoortuinen tot aan binnentuinen, onderhoudsvrije tuinen en groene tuinen. Onze ervaring én passie voor het vak zorgen we er voor dat we een tuin ontwerpen die perfect past bij uw wensen. Tijdens een eerste gesprek nemen we uitgebreid de tijd om de tuin te bekijken, te luisteren naar uw voorkeuren en een aantal opties te bespreken. Vervolgens maken we een plan van aanpak en gaan we aan de slag met uw tuin.

De voordelen van een tuin aanleggen Lelystad door Greenolive

Een tuin aanleggen Lelystad door Greenolive biedt diverse voordelen. Allereerst weet u zeker dat de tuin goed wordt aangelegd en voldoet aan uw wensen. Ten tweede zal er een tuin aangelegd worden waar u lang plezier van heeft. Door te kijken naar de levensduur van een aantal planten en bomen, geniet u het hele jaar door van een mooie tuin. Ten derde voeren wij diverse extra diensten uit. Laat ons bijvoorbeeld bijpassend tuinmeubilair ontwerpen. Hiermee wordt uw tuin een echte eyecatcher die perfect aansluit bij uw woning of bedrijf.

Direct uw tuin laten aanleggen Lelystad?

Wilt u direct uw tuin laten aanleggen Lelystad door Greenolive? Contacteer ons dan via de website of ons telefoonnummer. Wij maken graag een afspraak met u. Op onze website vindt u eventueel meer informatie over ons team en kunt u foto’s bekijken van projecten die wij hebben voltooid. Tot slot kunnen we uw tuin niet alleen aanleggen, maar ook onderhouden. Schakel ons in om uw tuin winterklaar te maken of laat bepaalde (fysiek zware) klussen door ons uitvoeren. Zo weet u zeker dat u optimaal plezier heeft van uw nieuwe – door ons aangelegde – tuin!