Tuinontwerp
Tuinonderhoud
Dakterrassen en daktuinen
Zakelijke bedrijfsactiviteiten
Tuinmeubelen op maat gemaakt

HOVENIERS, TUINAANLEG EN TUINONTWERP UIT ALMERE, AMSTERDAM EN LELYSTAD

Bel direct: 06 18 12 24 63

Tuinontwerp
Tuinonderhoud
Dakterrassen en daktuinen
Zakelijke bedrijfsactiviteiten
Tuinmeubelen op maat gemaakt

Hovenier Lelystad

Op zoek naar een ervaren hovenier Lelystad?

Bent u op zoek naar een ervaren hovenier Lelystad? Bij Greenolive komen we u graag helpen bij het aanleggen en/of onderhouden van uw tuin. Zowel particulieren als zakelijke klanten zijn bij ons van harte welkom voor een breed scala aan diensten. Zo kunnen wij een tuin aanleggen die volledig voldoet aan uw wensen. Qua onderhoud nemen we alle tijdrovende, lastige en zware klussen uit handen. Doordat wij beschikken over het juiste gereedschap, vakmanschap én groene vingers zorgen we er voor dat uw tuin er het hele jaar door prachtig bij staat.

Hoveniers Lelystad die luisteren naar uw wensen

Onze hoveniers in Lelystad luisteren goed naar u en uw wensen. Zo nemen we vooraf uitgebreid de tijd om de plannen met u door te spreken. Wilt u bijvoorbeeld graag een onderhoudsvrije tuin creëren? Wij kunnen u adviseren over de levensduur van uw tuin. Met een aantal kleine aanpassingen kunnen wij er voor zorgen dat u geniet van een mooie en groene tuin zonder veel tijd kwijt te zijn aan het onderhoud. Door onze duidelijke communicatie houdt u altijd de volledige grip op het proces. Laat ons team u bijvoorbeeld enkel assisteren bij bepaalde klussen of besteed het winterklaar maken van de tuin aan ons uit.

Contacteer ons hoveniersbedrijf Lelystad

Op onze website vindt u meer informatie over ons hoveniersbedrijf Lelystad. Maak kennis met Kasper en zijn team en ontdek met welke diensten Greenolive u kan helpen. Daarnaast bekijkt u foto’s van projecten die wij reeds hebben uitgevoerd in ons portfolio. Laat u inspireren en neem direct een kijkje bij het tuinmeubilair dat wij ontwerpen. Ons op maat gemaakte tuinmeubilair is de uitkomst als u bijzonder meubilair voor buiten zoekt. Wilt u meer weten over ons hoveniersbedrijf of direct een afspraak maken? Contacteer Greenolive dan via de telefoon of ons contactformulier. Wij helpen u graag verder.