Tuinontwerp
Tuinonderhoud
Dakterrassen en daktuinen
Zakelijke bedrijfsactiviteiten
Tuinmeubelen op maat gemaakt

HOVENIERS, TUINAANLEG EN TUINONTWERP UIT ALMERE EN AMSTERDAM

Bel direct: 06 18 12 24 63

Tuinontwerp
Tuinonderhoud
Dakterrassen en daktuinen
Zakelijke bedrijfsactiviteiten
Tuinmeubelen op maat gemaakt

Dakterras Amsterdam

Een dakterras in Amsterdam aanleggen

Wilt u een dakterras in Amsterdam aanleggen en bent u daarvoor op zoek naar een expert op dit gebied? Bij GreenOlive Hoveniers vindt u de kennis van zaken die nodig is om een mooi dakterras aan te leggen, dat ook nog eens helemaal is afgestemd op uw wensen. Een dakterras aanleggen in Amsterdam behoort tot onze specialiteiten, indien u hier vragen over heeft beantwoorden wij deze graag voor u. Samen met u bekijken we dan wat er allemaal mogelijk is op uw dak en hoe wij ervoor gaan zorgen dat u straks een dakterras heeft waar u optimaal van kunt genieten.

Wilt u een dakterras laten aanleggen in Amsterdam?

Een dakterras is een perfecte plek om toch van het buitenleven te kunnen genieten. Veel huizen in Amsterdam hebben simpelweg niet genoeg ruimte voor een tuin, een dakterras is dan een ideaal alternatief. Voor dat mooie dakterras in Amsterdam kunt u gewoon even contact met ons opnemen. We hebben veel ervaring met het aanleggen van een dakterras en weten dan ook als geen ander wat hier allemaal bij komt kijken. Op dat nieuwe dakterras gaat u straks lekker genieten van de zon en de frisse lucht, waarbij u dan ook nog eens een mooi uitzicht heeft!

Meer weten over dat dakterras in Amsterdam?

Een dakterras aanleggen in Amsterdam doen wij graag voor u. We leggen om te beginnen bestrating of houten vlonders op het dak, waarna wij gaan bekijken welke planten(bakken) of meubels wij verder nog aan uw dak toe kunnen voegen. We gaan intensief in contact met u om te bekijken wat uw persoonlijke smaak is en wat voor elementen u graag op uw dak wilt zien. Hierna gaan wij aan de slag om ervoor te zorgen dat u straks een prachtig dakterras heeft dat helemaal is afgestemd op uw persoonlijke wensen!